Angeles, Christine - Pre-Kindergarten 4

Hello My Name Is...

Mrs. Christine Angeles

Subjects Taught


Pre-Kindergarten

Education


 

I have a Bachelor's Degree in Early Childhood Education, and a Master's Degree in Reading.

Experience


 

I have been a second grade, first grade, and kindergarten teacher. This year I am teaching pre-kindergarten.

Bio


 

I was born in the state of New York. I have lived in San Antonio since 1989. This is my 33rd year of teaching.

 Schedule


 Time                                         Duration                            Activity:                          

 

 7:45-8:00                                  15 min.                             Breakfast in the cafeteria/Restroom

 

 8:00-8:20                                  20 min.                            Daily News/Daily Message

 

 8:20-8:35                                  15 min.                            Letter Knowledge

 

 8:35-8:55                                  20 min.                            Read Aloud #1  

 

 8:55-9:00                                    5 min.                            Cognitive Transition #1

 

 9:00-9:50                                 50 min.                              Fine Motor & Gross Motor Development/ Conference Period

 

 9:50-10:35                                45 min.                             Thematic Based Literary Centers and Small Group Instruction/ Small Groups for Intervention during the school day

 

 10:35-10:40                                 5 min                           Cognitive Transition #2

 

 10:40-11:10                              30 min.                            Lunch

 

 11:10-11:30                               20 min.                           Recess/ Restroom and Water Break                                                

 

 11:30-11:45                               15 min.                           Phonological Awareness

 

 11:45-12:05                               20 min.                           Read Aloud #2

 

 12:05-12:20                              15 min.                            Journals

 

 12:20-12:30                              10 min.                            Number Sense                             

 

 12:30-1:30                                60 min.                            Math Centers

 

 1:30-2:00                                  30 min.                           Quiet Time

 

 2:00-2:15                                  15 min.                           Snack

2:15-2:35                                       15 min.                          Problem Solving       

2:35-3:00                                       25 min.                           Science/Social Studies  (Read Aloud #3)

3:00-3:05                                         5 min.                           Cognitive Transition and Dismissal at 3:05

 


Site Powered by: SharpSchool © 2004-2017 Education Web Hosting & Content Management Solutions